Hotel Prag

Find inspiration til Hotel i Prag

Da det er sådan et populært turistmål, er det aldrig svært at finde et hotel i Prag. Byen har mange gode overnatningsmuligheder, og der er et hotel som passer til ethvert budget, lige fra vandrehjem til 5-stjernet luksushotel. Mange af Prags hoteller er placeret i og omkring Old Town Square og Mala Strana. New Town er også en god satsning for at finde hoteller til rimelige priser og vandrerhjem.

Søg på hotel i Prag, og find det hotel der passer til dig.

Find Hotel Prag

The Alchymist Grand Hotel and Spa - Hotel Prag

Trziste 19, Prague 5, 420 257 286 011
Dette 5-stjernede luksushotel har alle de overdådige, middelalderlige stemning, som du ønsker i et hotel i Prag, lige fra dyre vægtæpper og guld malet antikke møbler, til træbjælker og krystallysekroner. Alle deluxe værelserne har en fladskærm, dvd-afspiller, internet adgang og et brusebad i en luksus badeværelse. Hotellets restaurant og café byder på måltider og snacks, mens deres Ecsotica Spa and Health Club tilbyder massage og andre spa-behandlinger. Dobbeltværelse starter ved 245 €.

987 Hotel - Hotel Prag

Senovážné Náměstí 987/15, Prague 1, 420 255 737 200 4
Dette venlige hotel har en fantastisk beliggenhed i Prags nye bydel, lige ved siden af hovedbanegården og kun en kort gåtur fra Old Town Square. Med en spansk-møder-skandinavisk design æstetik, bruger hotellet varme, dæmpede toner med lyse orange og røde farver for at skabe en smagfuld atmosfære. Værelserne er små, men komfortable med moderne senge og brusebad, samt den originale høje vinduer i den historiske bygning. Dobbeltværelserne starter ved blot 75 € per nat.

Jury's Inn Prague - Hotel Prag

Sokolovska 11, Prag 8, 420 226 222 600
Denne irske hotelkæde åbnede sin hotel i Prag i 2009, og blev nomineret som en 4-stjernet hotel. Hotellet har meget rimelige priser og venlig service. De rummelige værelserne er indrettet med tæpper, hyggelige senge og en større suiter er til rådighed. Beliggende langs en større sporvognslinje i en specialbygget bygning, Jurys Inn tilbyder en moderne bar og restaurant med velsmagende tjekkiske specialiteter. Dobbeltværelser starter ved en rimelig pris på € 72.

Mosaik House

Odborů 4, Prague 2, 420 246 008 324
Denne moderne vandrehjem føles mere som et designhotel end et vandrehjem, med sine rene linjer og mørk træ æstetisk. Fælles området har en bar, Belushi's, som er populær blandt de lokale rygsækturister og vandrehjemmets gæster for dens levende musik og menu som består af burgere og cocktails til rimelige priser. Centralt beliggende og i gåafstand til Old Town Square. Mosaik House repræsenterer en god billig overnatningsmulighed i vandrehjem-hotel stil. En seng i sovesal (26 senge i alt) koster kun € 3,62.

 

Elverbrn legetj