Biludlejning Prag

Find den bedste og billigste mulighed for Biludlejning i Prag
Der søges for bedste biludlejningspris blandt mange biludlejningsselskaber blandt andet disse:

Søg biludlejning Prag


 

Information omkring biludlejning Prag

Før du overveje at leje en bil i Prag, er det vigtigt at bemærke, at byen har en effektivt offentligt transportsystem, der fungerer perfekt. Netværket består af en metro (undergrundsbane), sporvogne og en bus, som tilsammen forbinder hele Prag, hvilket gør det en meget nem by at komme rundt i.

Det er muligt at leje en bil i Prag Ruzyně International Lufthavn. Der er mange biludlejningsfirmaer, både lokale og internationale som tilbyder en bred vifte af udlejningsbiler, både økonomi og luksus. Alle de konstaterede internationale mærker er til stede, herunder Avis, Europcar, budget, Sixt, Hertz, og Thrifty, samt de tjekkiske biludlejningsfirmaer Dvorak og Czechocar. I lufthavnen, afhentning af din udlejningsbil kontor ligger i bygningen på tværs af parkeringspladsen ved Terminal 1 i "Parking C".

For at komme ind til byen fra Prags lufthavn, skal du følge den måske lidt forvirrende 7’er ind til byens centrum. Når du når dertil, kan du opleve, at byens trange gader og mangel på tilgængelige parkeringspladser vil gøre din udlejningsbil mere en byrde end en hjælp. Derfor, medmindre du planlægger at bruge tid på i udkanten af byen eller køre uden for Prag, er det bedst at stole på byens offentlige transportsystem, der omfatter en effektiv bus-og metroforbindelse til og fra lufthavnen.

 

Elverbrn legetj